Links
Lees reviews op de websites van AirBnB
Lees reviews op de websites van WimDu
Herman van der Meulen Fietsen Groningen, Fietsverhuur
Midden op de Grote Markt, in het centrum van de stad, bevindt zich in een tijdelijk gebouw, de VVV van de Stad Groningen. De medewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden in de stad, de provincie en de rest van Nederland.
Stee in Stad is overnachten in de wijk. In drie bovenwoningen in de Groningse Korrewegwijk zijn twaalf kamers op een bijzondere manier ingericht. Geen één kamer is hetzelfde. Leer Groningen kennen vanuit een ander perspectief of logeer gewoon lekker dichtbij vrienden in de wijk. Ervaar de stad op een andere manier en word voor even wijkbewoner.
Wat is er te doen in het Groninger landschap? Hou je van cultuur en natuur, van struinen en onderzoeken? Het Groninger landschap biedt je oneindige mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te varen, monumenten te bezoeken, deel te nemen aan excursies of je eigen ontdekkingstocht te plannen.
Charmio geeft een overzicht van bed & breakfasts, charmehotels en gastenkamers in Europa met een eerlijke en persoonlijke aanpak. Wie zich graag laat verrassen door karakter en authenticiteit vindt hier zeker zijn plekje!
Bed and Breakfast Lijn5 (genoemd naar buslijn 5) is gelegen in de Hortusbuurt, een erg mooie en geliefde wijk midden in Groningen.
Het appartement is gelegen in het villapark ten zuiden van de stad Groningen.
Een Bed and Breakfast gevestigd in een monumentaal pand uit 1850, gelegen in het centrum van Groningen.
De boerderij is gelegen aan het begin van het Damsterdiep in de wijk Oosterhoogebrug
Slapen op een volledig gerenoveerde woonboot in het hart van de stad Groningen.
Het huis is rustig gelegen aan de rand van de binnenstad.
Pakhuis Emden staat sinds 1832 in de Tuinstraat in de binnenstad van Groningen.
Op een unieke locatie aan de rand van het dorp Joure vindt u, in een prachtig pand uit de dertiger jaren, de Bed and Breakfast Joure.
Genieten van het echte Harlingen in Bed and Breakfast ‘Ommes’
Nederlandse bed and breakfast verzameling.
Bed and Breakfast,Selfcatering en Shortstay appartementen
Bed en Breakfast adressen in Nederland
Bed and breakfast verblijven Nederland